Фільм тижня у Львові: «Ілюзія обману: другий акт»

2612 0
Цього тижня Tvoemisto.tv продовження історії про команду ілюзіоністів, яка вже стала легендарною
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Від подій, описаних у першій частині, минув рік. Команда ілюзіоністів поповнилася новою учасницею – Лулою. Артур Тресслер відбуває тюремне ув'язнення, а тим часом його син Уолтер спробує вивести «Чотирьох вершників» на чисту воду і притягнути їх до відповідальності.

Про плани зняти фільм «Ілюзія обману: Другий акт», продовження історії про чотирьох неперевершених ілюзіоністів, заговорили невдовзі після прем'єри першого фільму. Поштовхом став успіх картини, а також солідні касові збори. Режисерське крісло цього разу посів Джон М. Чу. У акторському складі також відбулися зміни. Через народження дитини не змогла зніматися Айла Фішер, і на роль четвертої ілюзіоністки запросили Лізі Каплан. Не відразу підтвердив свою участь Морган Фрімен. Основні зйомки проводилися в Англії та Китаї. У травні 2015 року студія Loinsgate оголосила про те, що вже розпочато підготовку до зйомок третьої частини.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: бойовик, трилер, комедія. В головних ролях: Ліззі Каплан, Деніел Редкліфф, Марк Руффало, Джессі Айзенберг, Вуді Харрельсон, Морган Фріман, Майкл Кейн, Дійв Франко. Режисер: Джон М. Чу. Сценарій: Піт Чіареллі, Ед Соломон. Тривалість: 115 хв. Вікові обмеження: 12+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!