Фільм тижня у Львові: «Неймовірна подорож містера Співета»

3071 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фільм від творців «Алемі» – «Неймовірна подорож містера Співета».

Головний герой фільму «Неймовірна подорож містера Співета» – дванадцятирічний хлопчик, який пережив нещастя. Його улюблений братик- близнюк трагічно загинув. Співет після цього закривається в собі, і все його дитинство проходить у науці. Серед однолітків Співет має славу справжнього генія, проте свою геніальність хлопчик намагається не демонструвати, адже він наділений неабиякою сором’язливістю.

Якось Співет вирішує проблему, над якою вчені працювали століттями. Виявляється, вічний двигун спроектувати не дуже складно, достатньо правильно використати знання. Один приятель Співета бере його креслення та відправляє в престижний столичний інститут, де всі викладачі та професори дуже здивувалися такому відкриттю. Співета запрошують на відому наукову конференцію, де йому вручать цінну нагороду за вагомий вклад у науку. Однак батьки геніального Співета не збираються їхати через всю країну за якоюсь невідомою винагородою, адже для них геніальність сина – всього лиш видумка. Тоді Співет сам відправляється у подорож, кінцевою метою якого і стає університет. Подорож стане найбільш захопливою подією в житті Співета, тому що хлопчик стикнеться з неймовірними казусами.

Рік: 2013. Країна: Франція, Канада. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: бойовик, драма, пригоди, сімейний.

В головних ролях: Кайл Кетлетт, Хелена Бонем Картер, Джуді Девіс, Каллум Кіт Ренні, Нів Уілсон, Джейкоб Дейвіс, Рік Мерсер, Домінік Пінон, Джуліан Річінгс, Річард Жютра. Режисер: Жан-П’єр Жене. Сценарій: Жан- П’єр Жене, Гійом Лоран, Райф Ларсен. Тривалість: 105 хв.

Фільм можна переглянути щодня з 30 жовтня до 5 листопада о 10:30, 14:30, 16:45 в кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!