Фільм тижня у Львові: «Прекрасна планета»

3170 0
Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду фільм «Прекрасна планета», який знято за межами Землі.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Кожен із нас з дитинства знає, який вигляд має планета Земля. Але ні пізнання в галузі географії, ані карти з глобусами не дають можливості повною мірою усвідомити, де ж ми живемо. Який він, наш спільний дім? Куля, обвита павутиною хмар вдень та всипана мерехтливими крапочками міст уночі. Велична і разом із тим ніжна планета, заселена людьми. Унікальний фільм, знятий із космосу, допоможе поглянути на Землю новими очима.

Головною метою проекту було показати нашу планету так, як не показував її ніхто раніше. Фільм у технології ІМАХ «Прекрасна планета» повністю знято за межами Землі. Робота велася за підтримки НАСА, а операторами виступили астронавти Міжнародної космічної станції. За режисуру взялася Тоні Майєрс, відома за іншими документальними фільмами («Телескоп Хаббл»). Технологія ІМАХ, у якій знято картину, дозволить глядачеві повною мірою насолодитися видовищними пейзажами, рівних яким світ іще не бачив.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: оригінал (з українськими субтитрами). Жанр: документальний. У головних ролях: Дженніфер Лоуренс. Режисер: Тоні Майерс. Тривалість: 48 хв. Вікові обмеження: 0+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!