Фільм тижня у Львові "Той, що біжить лабіринтом"

4325 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує для перегляду молодіжну антиутопію "Той, що біжить лабіринтом".

Головний герой картини «Той, що біжить лабіринтом» – хлопець Томас (Ділан О’Брайен). Одного разу він прокидається у темному ліфті. Він пам’ятає лише своє імя, решта спогадів відсутні. Вийшовши з ліфту, він зустрічає з півсотні таких самих хлопчаків, як і він. Усі вони позбавлені спогадів та знаходяться у лабіринті, із якого неможливо вибратися – щоночі високі стіни переміщаються, а проходи заповнюють хижі чудовиська, які періодично вбивають когось із хлопців. Одного разу ліфт привозить у Лабіринт дівчину на ім’я Тереза (Кая Скоделаріо). Вона не при свідомості, але тримає у руці записку, зміст якої дарує усім надію на швидкий порятунок.

Рік: 2014. Країна: США. Жанр: фантастика, трилер, детектив. В головних ролях: Ділан О’Брайен, Уілл Поултер, Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Патрішія Кларксон. Режисер: Уес Болл. Сценарій: Джеймс Дашнер, Грант Пірс Майєрс, Ной Оппенхайм. Тривалість: 113 хвилин. Вікові обмеження: 14 років.

Фантастичний трилер знято за однойменним романом Джеймса Дашнера. Молодіжна антиутопія завоювала популярність серед читачів, і після цього письменник написав дві частини продовження,а також приквел. Якщо не враховувати досвідченого Дашнера, то над картиною працювали новачки. А отже можна розраховувати на свіжий та нетривіальний підхід до постановки.

Критики та глядачі досить високо оцінили дебют молодих акторів та режисера. Чого тільки вартує той факт, що фільм має рейтинг 7,9 на IMDB. За словами кінорецензентів, це – захоплюючий молодіжний фільм, що виглядає достатньо самобутньо на фоні собі подібних. 

Фільм можна переглянути до 15 жовтня у кінотеатрі "Планета кіно IMAX", що розташований у ТРЦ «King Cross Leopolis» в с. Сокільники на вул. Стрийській, 30.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!