Фільм тижня у Львові: «Упс…Ной відплив»

2915 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду нове комедійне трактування відомої історії про Ноїв ковчег.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Давним-давно на Землі стався потоп. І всі жителі повинні були загинути. Але порятунком для мешканців планети став Ной, який побудував величезний ковчег. За задумом, туди мали б поміститися всі-всі-всі – люди, звірі, птахи, риби, комахи: «кожної тварі по парі». От тільки чарівні та добродушні тато й син гніздовки чомусь не потрапили до списку запрошених звірів. Та й мама з донькою ворчаки скоріше за все залишаться за бортом. Прирікати себе на вірну смерть зовсім не хочеться, тож доведеться якось перехитрити і лева, відповідального за набір звірів, і охоронців-горил на вході до ковчегу, і фламінго, що перевіряє списки. І ще хотілося б, аби ніхто з хижаків тебе не з'їв, поки триватиме плавання.

Комедія «Упс ... Ной поплив!» – спільна робота мультиплікаторів з Німеччини, Бельгії, Люксембургу та Ірландії. Незвичайний сюжет припаде до душі юним любителям захоплюючих історій. А яскраві ні на кого не схожі персонажі мають усі шанси стати улюбленцями малюків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм тижня у Львові: "Агенти А.Н.К.Л."

Країна: Німеччина, Бельгія, Люксембург, Ірландія. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мультфільм, комедія, пригоди. В головних ролях: Дермот Магенніс, Каллум Малоні, Тара Флінн, Ava Connolly, Пол Тайлак, Алан Стенфорд, Ейлін Мітен, Патрік Фіцсімонс, Карла Бекер, Франціска Фріде. Режисер: Тобі Генкель, Шон МакКормак. Сценарій: Річі Конрой, Тобі Генкель, Марк Ходкінсон. Тривалість: 87 хв.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.   

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!