Фільм тижня у Львові: «Залишені»

3088 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує трилер із Ніколасом Кейджем «Залишені».

Сюжет фільму розгортається в той момент, коли по всій планеті водночас зникло безліч людей, залишивши після себе купки одягу. Головний герой трилера – Рейфорд Стілл (Ніколас Кейдж) – льотчик, який якраз в цей час  перебуває в польоті. Його задача – приземлити літак, на борту якого охоплені панікою люди. При цьому більшість аеропортів припинили роботу – смуги усипані уламками падаючих літаків. Як снігова куля зростають масштаби катастроф, викликаних зникненням людей.

Рік: 2014. Країна: США. Жанр: фантастика, бойовик, трилер. В головних ролях: Ніколас Кейдж, Чад Майкл Мюррей, Кассі Томсон, Ніккі Вілан, Джордин Спаркс, Ліа Томпсон, Куінтон Аарон, Лаура Кайот, Мартін Клебб, Вільям Регсдейл. Режисер: Вік Армстронг. Сценарій: Пол Лалонд, Джон Патус, Джеррі Б. Дженкінс. Тривалість: 105 хв. Вікові обмеження: 16 років.

В основі трилера «Залишені» – серія з 16 книг авторів Тіма ЛаХея і Джеррі Б. Дженкінса. Ідея сюжету виникла з біблійних текстів, що описують події кінця світу. Як і в першоджерелі, в фільмі йдеться про те, що люди з чистою совістю в найменшій мірі випробують жахи кінця світу. Решта будуть мати можливість проявити свою людяність, допомагаючи один одному в умовах всесвітньої катастрофи. Або ж навпаки – повною мірою продемонструвати своє небажання допомагати і співпереживати.

Фільм можна переглянути до 15 жовтня о 12:00, 14:15, 16:25, 20:25 у кінотеатрі «Планета кіно», що в ТРЦ "King Cross Leopolis" на вул. Стрийській, 30. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!