Греція вимагатиме від всіх туристів ПЛР-тест для в’їзду

863 0
Уряд Греції ухвалив таке рішення через ризики поширення нового штаму вірусу «Омікрон».
Фото: Аstravel.com

Фото: Аstravel.com

Уряд Греції ухвалив, що всі мандрівники повинні мати негативний результат ПЛР-тестування на коронавірус для в’їзду до країни з 19 грудня. Про це повідомляє УП з посиланням на Bloomberg.

Уряд Греції ухвалив таке рішення через ризики поширення нового штаму вірусу «Омікрон». Так, нова вимога стосуватиметься як повністю вакцинованих іноземців, так і тих, хто не має щеплення від коронавірусу. Обмеженню підлягають також і туристи з країн-членів Європейського Союзу.

Читайте також: Куди полетіти зі Львова: вікенд у Ґданську – місті, що стало феніксом

Без тесту можуть в’їхати лише ті мандрівники, які виконують транзит і перебували в іншій країні перед в’їздом до Греції менше, ніж 48 годин.

Нагадаємо, згідно з даними Університету Джона Гопкінса, за останні 28 діб у Греції виявили понад 165 тисяч випадків зараження. Із 18 листопада в країні запровадили нові обмеження для невакцинованих: їм заборонено відвідувати не лише ресторани та кав’ярні, а й музеї, кінотеатри та інші громадські місця.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!