Як звучить гімн України мовою жестів

3493 0
В інтернет-мережі з'явилося відео, де молода дівчина у навушниках виконує гімн України мовою жестів. Tvoemisto.tv знайшло творців цього відеоролика та дізналося, що саме їх надихнуло на створення кліпу.

За кілька днів ролик набрав більше 12 тисяч переглядів. Дівчину звати Ліза, вона просить не розголошувати своє прізвище та вік. На відео вона виконує "німий" гімн біля визначних місць Харкова.

Ліза розповіла Tvoemisto.tv, що ідея створення такої версії гімну з'явилася давно. Дівчина тривалий час вивчає мову жестів, хоча й робить це винятково для себе.

"Найпростіший та найприємніший спосіб покращити словниковий запас — дивитися пісні, виконані мовою жестів. Перше, що спало мені на думку, — вивчити гімн. Однак в Інтернеті був лише один варіант такого гімну — від дітей з Черкас. Тож мені захотілося виправити ситуацію", — поділилася Ліза.

Читайте також: 15 нових українських альбомів, щоб налаштуватись на потрібну хвилю

Зйомкою та монтажем кліпу займався Дмитро Чеканов. Він розповів, що з радістю допоміг своїй давній знайомій. "Дуже здивований, чому це відео так швидко розлетілося. Я недооцінював Інтернет", — поділився він.

Спілкувалась Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!