Хто може очолити аеропорт «Львів». Перелік кандидатів

3567 0
Комісія Мінінфраструктури відібрала 9 кандидатів на пост глави Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.
Фото: stadion.lviv.ua

Фото: stadion.lviv.ua

Постійно діюча комісії Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки відібрала 9 кандидатів на посаду генерального директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького з 13 претендентів, які подали заявки на участь у конкурсі. Про це в ході засідання конкурсної комісії повідомив перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер.

Читайте також: Авіакомпанії отримали нові маршрути з львівського аеропорту. 6 нових міст

Зокрема, 4 кандидата не пройшли в наступний тур конкурсу через невідповідність кваліфікаційним вимогам. Це Артем Хмиз, Кирило Новиков, Ян Вілюха і Володимир Несвіт.

В даний час комісія розглядає конкурсні пропозиції учасників, в яких представлений проект стратегічного розвитку підприємства на середньострокову перспективу. Після цього шляхом голосування комісія має визначити від двох до п'яти претендентів для подальшого їх подання в комітет за призначенням при Мінекономрозвитку, який і прийме остаточне рішення.

Серед претендентів також колишній комерційний директор аеропорту Харків Павло Прусак, два заступника гендиректора аеропорту «Львів» - Михайло Галайко і Володимир Костенко, заступник гендиректора ДП «Укркосмос» Віталій Кучерук, замглави аеропорту «Київ» («Жуляни») Валерій Поліщук, колишній керівник львівського аеропорту Олександр Загрева, а також Олег Горєлов (раніше - глава ЗАТ «Шиндлер») і Тетяна Романовська (раніше - начальник аеровокзального комплексу аеропорту «Львів»).

За даними: ubr.ua, Центр транспортних стратегій

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!