Інспекторку Галицької митниці затримали на хабарі

1679 0
За 1000 грн вона обіцяла не перешкоджати в розмитненні авто.
Фото: ДБР

Фото: ДБР

Слідчі центрального апарату Держбюро розслідувань затримали інспекторку одного з митних постів Галицької митниці Держмитслужби за вимагання та одержання хабара. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

За попередньою інформацією, посадовиця організувала злочинну схему одержання хабарів за неперешкоджання у розмитненні автомобілів. Сума «винагороди» становила 1000 гривень за кожне розмитнене авто. За день на митному посту розмитнювали понад 100 автомобілів.

В приміщеннях митного посту проводять обшуки, щоб отримати докази систематичного вимагання та отримання інспекторкою хабарів.

Працівниці митниці готуються повідомити про підозру. Якщо її вину доведуть, то їй загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років із конфіскацією майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!