Із березня свої кордони для українців відкриє ще одна країна

1555 0
Мова йде про перетин кордону Грузії повітряним шляхом.
Фото: Всі тури

Фото: Всі тури

Із 1 березня українці зможуть відвідувати Грузію за наявності негативного результату ПЛР-тесту, який повинен бути зроблений протягом останніх 72 годин. Також на третій день перебування в Грузії їм доведеться пройти повторне тестування за свій рахунок. Про це повідомляє Ехо Кавказу.

Як пояснив прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі, мова йде про перетин кордону Грузії повітряним шляхом. Сухопутні кордони для іноземців, як і раніше, залишаються закритими.

Читайте також: Чи допоможе львів'янам щеплення від коронавірусу поїхати за кордон

Раніше Грузія вже спростила правила в'їзду для громадян країн ЄС, Туреччини, Ізраїлю, Швейцарії, Норвегії, США, Великобританії, Саудівської Аравії, Катару, ОАЕ та Бахрейну. З 1 лютого в країну також можуть потрапити всі іноземці, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19 вакциною будь-якого типу.

Нагадаємо, що 1 лютого в Грузії зняли і обмеження на міжнародне регулярне авіасполучення. Кілька авіакомпаній вже відновили рейси до цієї країни. Станом на січень 2021 року українці можуть виїхати загалом до близько 80 країн світу на різних умовах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!