Із понеділка Франковий університет тимчасово переходить на дистанційне навчання

2100 0
Коли студенти повернуться до звичайного навчання, наразі не відомо.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

Із понеділка, 15 березня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка запроваджують тимчасовий перехід на дистанційне навчання, йдеться на сайті навчального закладу.

Читайте також: Львівські школи не закриватимуть на карантин

Відповідний наказ сьогодні підписав ректор Франкового університету Володимир Мельник. Дистанційне навчання впроваджують з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

«З 15 березня 2021 року освітній процес в Університеті здійснюватиметься у дистанційному форматі. Навчання відбуватиметься з урахуванням Постанови Головного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020 року «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (Covid-19)», – йдеться у наказі ректора.

З наказом ректора можна ознайомитися тут.

Коли студенти повернуться до звичайного навчання, наразі не повідомляють.

Нагадаємо, школи Львова наразі не карантин не закриватимуть.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!