Із вересня у школах побільшає уроків іноземних мов

2572 0
Наказом Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до Типових навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів» збільшено години на вивчення іноземних мов за рахунок варіативної складової.
фото: nvk167.kiev.ua, poltava.to, limp.ippo.kubg.edu.ua, familyconsulting.pro

фото: nvk167.kiev.ua, poltava.to, limp.ippo.kubg.edu.ua, familyconsulting.pro

Зокрема, у 2015/16 навчальному році буде збільшено кількість годин на вивчення іноземної мови з 2-х до 3-х на тиждень у 6-9 класах загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання (за новим стандартом).

Також, з 2-х до 3-х годин на тиждень буде збільшено час на вивчення іноземних мов у 8-му класі шкіл з українською мовою навчання (за попереднім стандартом)

Читайте також: Як ефективно вивчати мови: 10 порад

У 10-11 класах загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання (універсальний профіль) кількість годин вивчення іноземної мови збільшено з 3-х до 3,5 годин.

Джерело: osvita.ua

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!