Ізраїль скасував обмеження на в'їзд для українців

1315 0
Відтепер українці зможуть в'їжджати до Ізраїлю на 3 місяці без потреби подавати для цього особливі заявки.
Фото: Цензор. нет

Фото: Цензор. нет

В Ізраїлі Вищий суд справедливості скасував наказ міністра внутрішніх справ Аєлет Шакед, який зобов'язував громадян України отримувати візи для в'їзду до Ізраїлю. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Вітаю рішення Верховного суду Держави Ізраїль, яке зобов'язує уряд Ізраїлю скасувати будь-які додаткові обмеження на в'їзд громадян України. Верховенство права та повага до прав людини – це саме те, що відрізняє справжню, розвинену демократію», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ізраїль не приймає біженців з України

Відтепер українці зможуть в'їжджати до Ізраїлю на 3 місяці без потреби подавати для цього особливі заявки. Додамо, що близько 13 тисяч громадян України, які втекли від війни, перебувають в Ізраїлі на легальних підставах.

Як працює ізраїльський «залізний купол» і чи зможе він захистити Україну від російських ракет читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!