Коли закінчиться ремонт об'їзної дороги Львова

2949 0
Сьогодні на дорозі «Західний обхід Львова» розпочали монтування крайніх балок шляхопроводу. Роботи із встановлення та монтажу планують завершити на початку травня.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.
 
За словами голови ОДА Олега Синютки, сьогодні відбувається монтаж двох з восьми балок, що виготовлені в місті Пустомити на залізобетонному заводі. Планується, що до кінця квітня вдасться завершити їх відлиття, а на початку наступного місяця й монтажні роботи
 
У зв’язку з інфляцією зросла й вартість ремонту, яка тепер становитиме близько 13-14 млн грн, додав він.
 
«Закриття цього мосту створює величезні труднощі для автомобілістів. Саме тому вже у червні ми плануємо відкрити рух через цей шляхопровід», – наголосив очільник Львівщини.
 
 
Як зазначив керівник ТзОВ «Трансбуд» Степан Маїк – підприємства, що виконує ремонтні роботи – після ремонту міст матиме три смуги для руху, що значно розширить пропускну спроможність. Підрядник також додав, що гарантійний термін обслуговування складатиме 50 років.
 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!