На Львівщині закінчили ремонт моста, що веде до Волині

2489 0
Споруду перевели у другий експлуатаційний стан.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині на автомобільній дорозі Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква завершили ремонт моста через річку Болотня поблизу населеного пункту Сілець. Про це повідомила служба відновлення у Львівській області. 

«Автошлях Р-15 має високе соціальне значення для Львівської та Волинської області. Ця дорога не лише з’єднує між собою ці два регіони, а також це туристичний напрямок. Оскільки є маршрутом до Шацьких озер Волинської області та до Жовківського замку – пам’ятки архітектури епохи ренесансу у Львівській області», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Коли відкриють проїзд для вантажівок через міст на дорозі Рава руська-Гайок

Ремонт виконувала підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь».

Крім цього, спеціалісти «ДержДорНДІ» провели обстеження відремонтованої споруди і тепер її буде переведено в ІІ експлуатаційний стан.

Нагадаємо, що на Львівщині відремонтували міст на автомобільній дорозі Т-14-02 Східниця – Пісочна у населеному пункті Меденичі. Йдеться про переправу, довжиною 23 метри, що зведена у 1965 році.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!