Політична реклама

Колишні працівники "Беркуту" у Львові патрулюють вулиці

1619 0
Частина працівників розформованого спецпідрозділу «Беркут», які пройшли переатестацію, вже виходять на патрулювання спільно з працівниками ДАІ.

Про це повідомив начальник штабу Головного управління ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун, пише Zaxid.net.

Він зазначив, що у підрозділах ГУ МВС України у Львівській області ще триває переатестація працівників колишнього спецпідрозділу «Беркут» та співробітників ДАІ.

За словами Гладуна, форма «Беркуту» вже не використовується, є звичайна форма працівників міліції. 

«Частина працівників спецпідрозділу «Беркут», які пройшли переатестацію,  вже виходять на патрулювання спільно з працівниками ДАІ. Можливо, львів‘яни вже зауважили спільні пости, де є працівники ДАІ у формі, а з ними  працівники колишнього спецпідрозділу у звичайній формі, але вже з автоматичною зброєю», - розповів він.

Гладун також заявив, що міліція у Львові все таки є і вона  почала працювати.

«Міліція у Львові є і вона вже почала працювати, однак поки що не так ефективно,  як хотілося б. Для прикладу, зазначу нібито про таку дрібницю як форменний одяг: під час подій у «Ніч Гніву» частину форменого одягу  міліціонерів було знищено і сьогодні деякі працівники міліції навіть не мають форми, щоб одягнути, не кажучи про інші речі, які були знищенні в райвідділах міліції», - наголосив полковник.

Гладун наголосив, що зараз необхідно відновити довіру до працівників міліції, оскільки громадяни, за його словами, не вірять, що міліція може їх захистити повною мірою.

«Слід  формувати нову міліцію, а це і призначення нового керівника, нового керівництва управління, райвідділів і зміна свідомості самих працівників міліції, що вони служать не якомусь уряду, не конкретній політичній партії, а служать громадянам», - зазначив Юрій Гладун.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!