Козицький попередив про тимчасове обмеження електропостачання в області на сьогодні

1483 0
Коротко про те, що варто знати мешканцям Львівщини.
Unsplash

Unsplash

Сирена. На Львівщині за минулу добу було одне сповіщення про повітряну тривогу – 20 жовтня о 10:09. Йдеться про загрозу удару крилатою ракетою з території білорусі. Небезпека не справдилась. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Електропостання. Сьогодні диспетчерський центр «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії у всіх регіонах України. Причина – різке збільшення рівня споживання електроенергії. Про графік відключень повідомить ЛКП «Львівобленерго». Це, за словами Максима Козицького, – вимушені кроки, щоб енергетична система країни вистояла.

Читайте також: Що справді допомагає економити електроенергію. Прості та дієві правила

Прихисток переселенців. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 162 особи. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 540 людей.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 20 тисяч 524 особи. Повернулися – 15 тисяч 521 українець.

Диверсії. Поліція області опрацювала 1338 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Нагадаємо, що після масованої атаки росіян на об'єкти критичної інфраструктури України мешканців закликали не вмикати одночасно кілька потужних електроприладів, а вранці та ввечері користування електрикою звести до мінімуму. Як економити електроенергію, читайте в матеріалі >Tvoemisto.tv.
 
Ольга Коваль

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!