Київ

«Укренерго» відновило живлення до 100 000 споживачів Києва та області. Що з електротранспортом

702 0
Потроху відновлюється рух міського електротранспорту та постачання води.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 21 червня, в енергосистемі Києва сталася системна аварія, без електрики залишилося 100 000 осіб. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Як зазначається, на мережах НЕК Укренерго виникла аварійна ситуація.

«По Києву відключено 100 000 споживачів. Причина та строки ліквідації аварійної ситуації уточнюються», – повідомили у КМВА.

У ДТЕК уточнили, що у частині Шевченківського, Святошинського, Солом'янського, Голосіївського та Подільського районів відбуваються екстрені відключення за розпорядженням Укренерго. Причиною цьому стало пошкодження мереж у Вінницькій області.

Станом на 11:38 Укренерго відновили живлення всіх споживачів Києва та області.

Додамо, на низці маршрутів електротранспорту столиці тимчасово затримується рух через відсутність напруги контактної мережі, повідомили у КМДА. Зокрема рух тролейбусів №№ 11, 12, 43, 45, 22, 27, 30, 42д, 5, 7, 6, 18, 24, 26, 35, 39, 41 розпочнуть рух з відхиленням у графіках.

Зазначимо, у найближчі години відновиться робота водопровідних і каналізаційних насосних станцій  «Київводоканалу», тому тиск у трубах буде в нормі.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!