Звідки була загроза ракетного удару по Львівщині уночі

2137 0
Була небезпека ударів «шахедами».
Умовне фото

Умовне фото

Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 2 червня о 03:21. Була загроза ракетного удару з літаків стратегічної авіації зі сторони Каспійського моря, а також небезпека ударів «шахедами». На Львівщині спокійно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Інші головні події минулої доби на Львівщині: 

Податки. Від початку року до бюджету області надійшло 13,9 млрд грн податків. Це на 15% більше від прогнозованого плану надходжень. У порівнянні з відповідним періодом у 2022 році надходження по області зросли на 36%.

Змагання рятувальників. На Стрийщині відбулись перші районні змагання серед команд Дружин юних рятувальників-пожежних. Участь взяли 160 учнів. Вони представляли кожну громаду Стрийського району. Перше місце посіла команда НВК «Конюхівський ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ», друге – Демнянський ЗЗСО І-ІІІ ст. «Бронзу» змагань здобули учні Славської ЗЗСО І-ІІІ ст. Команда переможців представлятиме Стрийщину на обласних змаганнях дружин юних рятувальників-пожежних.

Читайте також: На Львівщині у чотири рази збільшилась кількість виявлених злоякісних утворів на шкірі

Туризм. Туристично-інформаційний центр Дрогобича та заповідник «Тустань» підписали Меморандум про партнерство, щоб розвивати туристичний потенціал регіону, співпрацювати щодо збереження та промоції культурної спадщини й історичних цінностей, збільшення потоку туристів.

Допомога ЗСУ. Чергову партію домашніх смаколиків для наших оборонців виготовили господині села Старий Яр Яворівської громади, працівники культури та мешканці Шегинівської громади. Напекли домашніх пиріжків, хліба та печива. Також відправили консервовані продукти та крупи. Діти укомплектували передачу патріотичними малюнками.

_________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!