Політична реклама

Кримчанам у Львові виготовлятимуть паспорти

1745 0
У Головному управлінні Державної міграційної служби України у Львівській області мешканці Криму, які тимчасово переїхали на Львівщину, можуть отримати ряд послуг.

Як інформує прес-служба  міграційної служби, кримачани мають можливість:

оформлення першого паспорта громадянина України;

оформлення паспорта громадянина України замість втраченого;

обмін паспорта громадянина України в зв’язку із зміною прізвища;

вклеювання фотографії в паспорт в зв’язку із досягненням 25, чи 45-річного віку;

оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон;

внесення даних дітей у паспорт для виїзду за кордон;

виготовлення проїзного документа дитини;

реєстрація тимчасового проживання чи перебування.

Згідно з листом ДМС України «Про забезпечення прав громадян України, які вимушені були залишити окуповану територію АРК» особи, які мають реєстрацію місця проживання в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі можуть скористатися послугами міграційної служби за місцем звернення, тобто, за місцем фактичного перебування у найближчому підрозділі міграційної служби.
Телефон «гарячої лінії» ГУ ДМС України у Львівській області 032 261 09 30.

Координацією роботи з мігрантами займається Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації.

Телефон «гарячої лінії» 0-800-501-727. Допомогу надає також громадський сектор львівського Майдану за тел.. 032 261 65 30, 093 704 76 87, 096 212 82 00


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!