Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

5394 0
У Львові вихідні завжди насичені цікавими подіями. Цього тижня у Львові можна і каву скуштувати, і органічних продуктів купити, і на виставку масштабних моделей потрапити. Tvoemisto.tv підібрало кілька заходів, на які буде цікаво піти як львів`янам, так і гостям міста.

У місті стартував кавовий фестиваль. Чотири дні у Львові питимуть каву та змагатимуться у кращому її приготуванні. У центрі міста, на площі Ринок, працюватиме кавовий ярмарок, де кав’ярні та ресторани представлять найширший вибір кави, кавових коктейлів та десертів до кави. Баріста змагатимуться у кращому приготуванні кави, а всіх охочих навчатимуть готувати улюблений напій. Повна програма.

Tvoemisto.tv вже побувало на святі і дізналось 5 смачних рецептів кави, які можна приготувати вдома.

У неділю у Львові відбудеться четвертий етап Чемпіонської серії автослалому. Попередні етапи цієї серії відбулись у Тернополі, Івано-Франківську та Хмельницькому. Учасники змагатимуться у двох класах: професійні автоспортсмени та аматори.

У Львові також вп’яте стартував Європейський тиждень мобільності. Тема цьогорічних заходів – «Наші вулиці – наш вибір». Вона зосереджена на впливі транспорту на міське життя і на тому, яким чином можна відновити рівновагу між простором, який займають автомобілі, і простором, що належить велосипедистам та пішоходам, та як створити пріоритет для громадського транспорту. Повна програма.

У приміщенні палацу Сапеги, що на вул. Коперника, 40а, в суботу та неділю відбуватиметься третя виставка масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2014». Її мета – популяризація технічної творчості та стендового моделювання серед молоді та дорослих. Участь та вхід – безкоштовні.

20-21 вересня, у Львові в Музеї Ідей на вулиці Валовій, 18а пройде дводенний «Ярмарок органічної та натуральної продукції». Там можна буде продегустувати та купити соки та хліб з пророщеної пшениці, сири, виготовлені за швейцарською технологією, органічну каву та багато іншого.

Також Tvoemisto.tv пропонує вам підбірку найцікавіших спортивних подій. Зокрема, у місті відбудуться змагання з художньої гімнастики, футзалу, шахів, бігу і, звісно, футболу.

Крім того, фільм тижня у Львові – молодіжна антиутопія "Той, що біжить лабіринтом".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!