Куди піти у Львові в останній день року. Локації

2043 0
У останній день року, 31 грудня, місто готуватиметься до зустрічі нового року яскравими заходами та незвичними локаціями.

О 16:00 у Органному залі (вул. Бандери, 8) розпочнуть відзначати новий рік святковим концертом. У той же час у Храмі Святого Лазаря (вул. Коперника, 27) відбуватиметься Подячна Літургія за участю хорової капели «Дударик» у повному складі, яка заспіває співає одну з найвидатніших акапельних Літургій на музику Олександра Кошиця.

Із 22:00 год. у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького (вул. Болгарська, 4) розпочнеться новорічна вечірка від радіо «ЛЮКС» та триватиме до 4:00 год. 1 січня. 

Читайте також: Як курсуватимуть трамваї у новорічну ніч

О 23:00 на площі перед Львівський оперним театром відбуватиметься відеомапінг у супроводі гуртів «Курбаси» та «Лірвак», які виконуватимуть пісні під супровід мультимедійного шоу просто із балконів Опери.

Також щоденно, до 15 січня, у Львові діятиме Зимова резиденція міста у Палаці Потоцьких (вул. Коперника, 15), яка у новорічну ніч буде відкрита до 2:00 год. 1 січня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!