У ЛКП «Лев» отримали крематор для тварин

2242 0
Крематор запрацює на початку 2019 року.
фото: ЛКП "Лев"

фото: ЛКП "Лев"

До ЛКП «Лев» доставили піч-крематор з додатковою камерою догорання, яку придбали за кошти природоохоронного фонду бюджету міста. Про це повідомляє комунальне підприємство на своєму сайті.

«Уже на початку 2019 року львів’яни врешті зможуть отримати належний сервіс у випадку втрати своїх чотирилапих друзів завдяки завдяки безпечній загальній кремації або ж отримати урну з прахом улюбленця при індивідуальному спалюванні», — говорять у ЛКП «Лев».

Ціни на послугу коливатимуться від 140 до 1700 грн залежно від маси тварини та побажання господаря щодо виду кремації.

Читайте також: ЛКП «Лев» призупиняє відлов тварин

Крематор виготовило підприємство ТзОВ «НТЦ «Флеш-Р» у Києві. Разове завантаження камери спалювання — до 300 кг, максимальна температура спалювання 1200 градусів Цельсія. Вартість обладнання 996 000 грн.

Зараз на ЛКП «Лев» відбувається підготовка та навчання персоналу щодо роботи з новим обладнанням, визначається тимчасове, а потім і постійне місце для розміщення крематора, після чого проектна компанія почне розробляти проект Центру кремації тварин Львова.

 

Фото ЛКП «Лев»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!