Нік, Лакі та їхні друзі. Чотирилапі шукають нові домівки

1157 0
ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00.
Фото: Ірина Шелест

Фото: Ірина Шелест

У Львівському комунальному підприємстві «Лев», що на вул. Промисловій, 56 є восьмеро чудових собак, які чекають на свою родину, друга, на турботу і любов.

Кожен з цих чотирилапих має свою історію. Хтось не розминувся з машиною, хтось постраждав від байдужості вулиць. 

Читайте також: Як на площі Ринок у Львові собаки лікують людей позитивом. Відео 

Мейсон, 2 роки

Мейсон потрапив до ЛКП «Лев» з травмованою лапкою, яку, на жаль, довелося ампутувати.

А оскільки після всього, що випало на його долю, він зовсім не довіряє людям, з ним працює кінолог. Зовсім скоро Мейсон зрозуміє, що люди можуть бути хорошими і відкриє всю теплоту своєї душі.

Лінкольн, 4 роки

Лінкольн має задавнений перелом стегна, втім, його це зовсім не турбує. Побігати, побавитися з дітьми - ось це більше для нього підходить. Та й загалом, він не любить засмучуватися, адже знає, що незважаючи ні на що - життя прекрасне.

Нік, 1 рік

Нік - це неймовірний маленький хлопчик, який спочатку не підпускав до себе нікого, а зараз роздає свої обійми всім навколо. І завдяки лікарям, вже й забув про свою лапку та бігає так, що за ним годі й встигнути.

Машка, 2 роки

Машка коли перебувала на лікуванні з переломом кісток, навіть тоді, була найактивнішою собакою з усіх. А що казати зараз? В неї немає жодної фотографії, де б вона не посміхалась, а провівши з нею декілька хвилин можна зарядитися позитивом на весь день.

Балто, 6 років

Жив собі Балто на вулиці, де майже нікому не було до нього справи і заробив артроз.

Втім, зусиллями лікарів ЛКП «Лев» почуває себе набагато краще, тільки трошки нещасливим. Адже повертатися назад немає куди. Можливо його зворушливі очі все ж таки когось не залишать байдужим?

Мінді, 3 роки

Мінді потрапила до ЛКП «Лев» з травмованою лапою, ймовірно внаслідок ДТП. Зараз в неї вже все добре. І тепер вони в пошуках найкращої родини для цієї красуні. Стане справжньою знахідкою, для тих, хто полюбляє жити в постіному русі і веселитися на повну.

Лакі, 2 роки

У Лакі розлади харчової поведінки і через це вона виглядає досить худою, хоча її апетиту можна тільки позаздрити. Просто їй поруч потрібна людина, яка за нею буде доглядати, а головне - любити.

Айнуріс, 8 років

Таку життєлюбку, як Айнуріс важко знайти, адже не дивлячись на те, що має задавнений перелом з радістю буде бігати з вами по травичці, стрибати за м’ячиком або ж просто сидіти поруч та розглядати осінні пейзажі, головне в цих проміжках не забувати чухати їй пузико.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!