ЛОДА хоче частково розірвати угоди з АВЕ Львів

2029 0
Частка ринку, яка залишиться після розірвання угод, буде розподілена між наявними в місті перевізниками.
фото: zik.uа

фото: zik.uа

Львівська облдержадміністрація має намір частково розірвати угоди з одним із найбільших перевізників відходів «АВЕ Львів». Про це повідомив голова ЛОДА Олег Синютка під час брифінгу 24 липня, інформує Zahid.net.

«Компанія не здатна забезпечити вивезення ТПВ з території міста та Львівської області. Ми запропонували «АВЕ Львів» частково відмовитися від вивезення і мати тільки той обсяг на ринку, де вона має технічні і фінансові можливості», – говорить Синютка.

Читайте також: У Львові планують почати сортування сміття з серпня

За його словами, у середу, 26 липня, він зустрінеться з одним із співвласників компанії-перевізника в присутності генконсула Республіки Чехія: «Я продемонструю йому ті негаразди, які в них сьогодні є».

Також Синютка зазначив, що зараз у Львові є проблеми лише з однією перевантажувальною станцією на вулиці Північній, куди вивозить відходи «АВЕ Львів». Очистити її мають до кінця липня.

Читайте також: На Львівщині запустять установку зі спалювання сміття

При частковому розірванні угоди з компанією, та частка ринку, яка залишиться, буде розподілена між іншими наявними в місті перевізниками.

Нагадаємо, що з червня компанія «АВЕ Львів» призупинила вивіз сміття з міста. За кілька тижнів директора компанії Юрія Грибана заарештували за підозрою у розкраданні коштів. Грибан сплатив півмільйонну заставу та зараз є відстороненим від керування компанією.

Із липня вивезенням сміття зі Львова почала опікуватися Львівська облдержадміністрація. Минулого тижня директор департаменту ЖКГ ЛОДА Назарій Романчук повідомив, що майже всі перевізники вийшли на поточне вивезення відходів – тобто не мають перенакопичення, окрім «АВЕ Львів».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!