Політична реклама

Львів отримає кошти для будівництва трамваю на Сихів

1542 0
Виконком Львівської міської ради погодив умови залучення ЛКП «Львівавтодор» кредиту Європейського банку реконструкції і розвитку для продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів.

Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні виконавчого комітету сьогодні, 27 листопада, інформує Zik.

Інвестиційним проектом передбачено будівництво колії та ліній електропостачання, проектування доріг, управління дорожнім рухом та інші пов’язані з цим моменти.

Як повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль, кредит у розмірі 6 млн євро видається на 7 років. Погашатися він буде 12 рівними внесками кожні півроку – з пільговим періодом на один рік.

Окрім того, угодою з ЄБРР передбачено виділення близько 55 млн грн грантових коштів.

«Проекти договорів готові. Зараз вони на завершальній стадії внутрішнього погодження в ЄБРР», – зазначив Кіраль.

За його словами, до середині грудня угода може бути підписана. Згідно з попередніми розрахунками, запланований термін виконання робіт по цьому проекту – від шести до восьми місяців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!