Львів попрощався з Героями. Фото

3890 0
Сьогодні Львів попрощався з трьома військовими окремої медичної роти імені Пирогова Національної Гвардії України, що загинули в зоні АТО. Після прощання у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла процесія з домовинами вирушила пішою ходою на Личаківське кладовище. На полі почесних поховань №76 відбувся чин похорону.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

В останню дорогу львів’яни сьогодні провели Лагунова Дмитра Анатолійовича (6 березня 1976 р.н. – 9 лютого 2015 р.), Задорожнього Василя Богдановича (11 жовтня 1965 р.н. – 9 лютого 2015 р.) та Кончевича Тараса (28 жовтня 1979 р.н. – 9 лютого 2015 р.). Похоронне богослужіння очолив отець Степан Сус, у співслужінні парафіяльних священиків, де мешкали Герої та військових капеланів. Провести в останню дорогу прийшли родичі, товариші, військовослужбовці та мешканці міста. По завершенні присутні помолилися за загиблих. Поховали Новітніх Героїв на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань.

 

 

Фото: http: ipress.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!