Львів придбав 20 низькопідлогових автобусів Ataman

6668 0
Львівське комунальне АТП-1 придбало 20 нових малогабаритних низькопідлогових автобусів Ataman.
фото ілюстративне: модель автобуса «Ataman» А092G6 (dr.ck.uа)

фото ілюстративне: модель автобуса «Ataman» А092G6 (dr.ck.uа)

Львівське комунальне підприємство АТП-1 уклало договір на придбання 20 нових автобусів з ТОВ «Український автобус» на загальну суму 37 млн грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Згідно з договором, АТП-1 купило автобуси марки Ataman А092H6, що були презентовані лише у лютому цього року. Вони розраховані на 52 пасажира, з яких 23 – матимуть місце для сидіння. Автобуси будуть оснащені двигуном стандарту «Євро-5» та електронними маршрутовказівниками. Крім того, автобуси мають понижену підлогу та пандуси для візків.

Читайте також: Через обурення львів’ян для трьох автобусів відкоригують маршрути. Оновлений перелік

Єдиним конкурентом на торгах, виступило ТОВ «Торговий дім Динат груп», яке запропонувало ціну на 1 тис. грн більшу. Аукціон хоч і відбувався, але реальних торгів не було – учасники не знижували початкову ціну.

ТОВ «Український автобус» зареєстровано в Черкасах. Одноосібним власником зазначено Світлану Свешнікову. До 2011 року «Український автобус» називався «Автомобільний дім «Богдан». Власниками фірми-конкурента «Торговий дім Динат Груп», яка продає автобуси Ataman, Еталон, Богдан та Mercedes Benz, є Олександр Ординат і Олексій Марінцев.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!