Львів заплатить за вивезення сміття 36 млн грн компенсації

1932 1
Депутати Львівської міськради виділили комунальному підприємству «Львівспецкомунтранс» 36 мільйонів гривень на вивезення твердих побутових відходів.
фото: mistovechirne.in.ua

фото: mistovechirne.in.ua

Сьогодні, 1-го грудня, львівські депутати ухвалили зміни до бюджету розвитку на 2016-й рік, – інформує прес-служба ЛМР. Серед змін – виділення коштів із державної субвенції ЛКП «Львівавтодор» для виплати частини кредиту за трамваєм на Сихів, виділення додаткових коштів для співфінансування житла учасникам АТО, а також 36 млн грн. як внеску в статутний фонд «Львівспецконтрансу».

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище. План «А» Садового

Як пояснила директор департаменту економічної політики міськради Ірина Кулинич, останнє стосується виплати комунальному підприємству компенсації за вивезення ТПВ впродовж листопада та двох декад грудня.

Нагадаємо, нещодавно суд підтримав позицію прокуратури та зобов’язав виконавчий комітет ЛМР припинити діяльність Грибовицького сміттєзвалища

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
19 Грудня, 2016 10:02
axab Реанімаційний Пакет Реформ закликає Парламент України нарешті прийняти децентралізаційні законопроекти:
[***]://rpr.org.ua/news/reanimatsijnyj-paket-reform-zaklykaje-parlament-nareshti-pryjnyaty-detsentralizatsijni-zakonoproekty/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!