Львівська фотографиня потребує допомоги на лікування раку. Як долучитись

4338 0
Єдином шансом жінки є новий препарат, що коштує 40 тисяч гривень на місяць.
Фото: Анна Седнева/Facebook

Фото: Анна Седнева/Facebook

Львівська фотографиня та дизайнерка Анна Сєднєва, хвора на онкологію, потребує допомоги для придбання препарату Ibrance, що може допомогти їй одужати. Жінка каже, що спробувала різні види хіміотерапії – 10 курсів, проте вони допомогли мало, тому продовжувати їх не будуть.

«Для мого випадку лишився один з найновіших препаратів, таргетний, той, який діє одразу на ціль – Ibrance. Виробник робить величезну знижку, і його остаточна ціна – 40 тисяч гривень на місяць. Але цей препарат творить дива. І він доступний в Україні», – каже Анна Сєднєва.

Читайте також: Де у Львові пройти обстеження на рак. Адреси, ціни

Додатково до цього препарату потрібен ще один – Фазлодекс, вартість якого становить 15 тисяч гривень. Ці два препарати, за словами жінки, підсилюють один одного.

«Друзі, це мій єдиний шанс. Тому мені потрібна допомога. 55 тисяч – це величезна сума. Я не хочу «потонути» в своїх страхах, це все неймовірно складно, коли морально втомлюєшся», – каже Анна Сєднєва.

Читайте також: Відважні. Відверті історії жінок, які подолали рак

Перерахувати кошти на допомогу можна на картку Приватбанку 5168 7427 1904 0648 – Сєднєва Анна Олександрівна.
Нагадаємо, Анна Сєднєва – одна зі співзасновниць львівської ГО «Онкостоп», що займається допомогою тим, хто одужує від раку, та їхнім родинам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!