Львівська митниця тимчасово отримала нового керівника

3121 0
Від сьогодні, 23-го січня, обов’язки начальника Львівської митниці ДФС тимчасово виконуватиме начальник управління організації митного контролю Департаменту організації митного контролю ДФС України.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Євген Геннадійович Сафонов буде керівником Львівської митниці до 21-го лютого, - інформують в офіційному повідомленні.

Перевели його з Києва: раніше Євген Сафонов був заступником директора Департаменту організації митного контролю ДФС України.

Читайте також: Для посадовця львівської митниці, якого упіймали на хабарі, визначили суму застави

Нагадаємо, керівників Львівської митниці Державної фіскальної служби відсторонили від виконання службових обов'язків на час розслідування інциденту з організованою заступником начальника митниці корупційною схемою: підлеглі повинні були сплачувати Борисову певні суми аби він посприяв у залишенні їх на посадах під час реформування митниці. Щоб убезпечити себе від покарання та уникнути відповідальності, посадовець долучив до корупційної схеми старшого інспектора відділу контрабанди цієї ж митниці у якості посередника.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!