У Львові затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, якого застрелили на Науковій

3991 0
За вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Правоохоронці затримали 26-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 54-річного мешканця Львова. Про це інформує повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області.

«Оперативники Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області та Франківського відділу поліції з’ясували, що причетним до вбивства є 26-річний львів’янин», – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі зловмиснику обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні правопорушення за ч. 1 с. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За цей злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також: Посол Швейцарії в Україні спричинив ДТП на Львівщині

Нагадаємо, вночі 16 червня у Львові на вул. Науковій, 112, поблизу кінцевої зупинки тролейбусу №2 виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням грудної клітини в ділянці сонячного сплетіння. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!