Політична реклама

Львівська залізниця відновлює рух поїзда Чернівці - Ковель

1804 0
Львівська залізниця вносять зміни в графік руху поїздів.

Поїзд № 13/14 сполученням Ужгород – Київ у вересні курсуватиме щоденно, - інформує прес-центр Львівської залізниці. У жовтні заплановано встановити курсування цього поїзда щоденно уже двома складами Львівської залізниці.

З 1 жовтня розпочинається курсування поїзда № 668/667 сполученням Чернівці–Ковель з періодичністю курсування через день. Поїзд відправлятиметься з Чернівців по непарних числах, а з Ковеля — по парних.

Водночас поїзд № 84/83 сполученням Ковель – Одеса з 19 вересня курсуватиме через день із Ковеля по непарних числах та із Одеси по парних числах.

Додаткову інформацію про розклад руху поїздів територією Львівської магістралі можна дізнатися за телефонами у Львові (032) 226-20-68, 226-15-95. Телефон довідкового бюро приміського вокзалу станції Львів 226-10-06.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!