Львівські «Карпати» не зуміли перемогти вдома харківський «Металіст»

1739 0
В першому матчі другого кола чемпіонату України з футболу львівські «Карпати» на власному полі приймали харківський «Металіст». Львів’яни прагнули взяти реванш за поразку в першому колі між цими командами.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

До цього матчу «Карпати» не могли перемогти харківську команду в рамках чемпіонату України ще з 2010 року, коли перемогли 2:1 на власному полі. Хоча в Кубку України між цими командами в трьох зустрічах були зафіксовані перемоги саме львівської команди.

Львів’яни розпочали матч значно активніше, і створили не один момент, щоб вийти вперед в цьому матчі. Та пробити воротаря гостей Худжамова їм так і не вдалося. Зате забити гол вдалося харків’янам. На 41 хв. відзначився Прийомов.

Після перерви ситуація на полі не змінилась, і львів’яни продовжували атакувати. І після чергової подачі з кутового їм вдалося зрівняти рахунок. Гол в активі Голодюка.

Більше голів в цьому матчі нечисельна публіка, яка в цей вечір зібралась на стадіоні, так і не побачила. Як підсумок 1:1, і «Карпати» продовжили свою «безвиграшну» серію проти «Металіста». Хоча в турнірній таблиці львів’яни розмістились значно вище за «Металіст» 7 проти 12 місця відповідно.

Карпати – Металіст 1:1

Голи: Голодюк, 55 – Прийомов, 41

Карпати: Підківка, Ксьонз, Пластун, Новотрясов, Мірошниченко, Даушвілі, Голодюк (Кльоц, 69), Костевич, Худоб’як, Кожанов (Гітченко, 83), Карноза (Чачуа, 77)

Металіст: Худжамов, Зубейко, Курілов, Путівцев, Соболь, Ковальчук, Довгий (Рижук, 87), Рудика (Нойок, 60), Чурко, Прийомов, Беседін (Куліш, 73)

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!