Львівські підприємці зняли відеокліп про карантин

25116 0
Пісню та кліп записали за тиждень.
Фото: Darya Tryfanava, Unsplash

Фото: Darya Tryfanava, Unsplash

Львівські підприємці разом заспівали у відео про карантин. Автором ідеї став Олександр Бережанський, власник та CEO компанії «BERTA group», а слова пісні написав Павло Табаков.

«Пісня і відеокліп «Карантин у Львові» став частиною своєрідного челенджу, який під час затяжного карантину запустили українські бізнесмени. Першими заспівали одесити. Далі естафету прийняли Дніпро та Київ.

Першими на ідею Олександра Бережанського відгукнулися засновник та співвласник «Клініка Заблоцького» Ярослав Заблоцький та співвласник компаній «Ензим» та «Кормотех» Ростислав Вовк.

«Усі львівські бізнесмени, мої колеги та друзі, до яких я звернуся із задумом продовжити челендж Одеси, Дніпра та Києва, погодилися практично одразу. І це в часі, коли кожному із нас ледь не цілодобово доводиться докладати великих зусиль, аби наші бізнеси вижили», – каже Олександр Бережанський.

Пісню та кліп записали за тиждень. Експрес-урок з вокалу підприємцям давав Павло Табаков.

Крім Олександра Бережанського, Ярослава Заблоцького та Ростислава Вовка, до відео також долучилися Сергій Сакаль (засновник та співвласник «ТВД-виробництво»), Олена Заблоцька (співвласниця «Клініка Заблоцького») Мирон Кіндій (засновник та співвласник будівельної компанія «ТВД»), Мирослава Дрогомирецька (засновник та власниця клініки «Перфект-Дент»), Олена Вовк (співвласниця компаній «Ензим» та «Кормотех»), Тарас Кицмей (засновник та співвласник компанії «SoftServe»), Софія Опацька (декан-засновниця Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), Марк Зархін (ресторатор, засновник та співвласник компанії Kumpel’Group), Сергій Планджиєв (засновник, співвласник та CEO меблевих ТЦ «Три слони» та ТЦ «Гора»), Олег Баран (співвласник компаній «Барком», ТМ «Родинна Ковбаска»), Вардкес Арзуманян (ресторатор, засновник та власник ресторанної компанії Restaron) та Андрій Худо (засновник та голова Наглядової Ради «Холдингу емоцій !FEST»).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!