На правах реклами

Львівський студент, який не боїться відповідальності. Відео

4261 1
Роман Лозинський звичайний юнак, який мріє про безпечну, заможну та комфортну країну. Але на відміну від багатьох однолітків він розуміє ніхто, окрім нас самих, не побудує таку Україну. Свою місію хлопець бачить у служінні людям. І на рівні міста він уже готовий брати на себе відповідальність та працювати для того, щоб медицина, освіта і транспорт були якісними вже зараз, а не в далеких планах. Роман активно займається громадською діяльністю. Він є співзасновником та керівником львівського осередку освітнього проекту «Школа молодої еліти», який має за мету створити сильні команди молодих лідерів. Будучи пластуном понад 14 років, хлопець займався органзацією багатьох соціальних, екологічних і спортивних проектів та ініціатив, таких як: «Зробимо Україну чистою», «Миколай для дітей-сиріт», спортивних змагань з легкої атлетики та плавання «Кубок Комтура» для молоді міста тощо. Впродовж 5 років він на волонтерських засадах працює з молоддю Франківського району Львова, прищеплюючи їй найважливіші патріотичні цінності. Надзвичайно важливо, на думку Романа, є сформувати нове покоління відповідальної та освіченої молоді, яка житиме згідно з принципами християнської моралі та зможе стати лідерами нової України.

Читайте також: Як львівські активісти борються із корупцією

«Ми маємо повністю змінити концептуальний підхід до публічного управління. Будь-яка політична діяльність та державне управління повинні стати служінням для людей. У всіх без винятку органах влади повинні працювати люди, у яких основними цінностями є патріотизм, справедливість і бажання служити українському народу, підкріплені професіоналізмом», ― впевнений юнак.

Читайте також: Львів’янин, який знає, як змінити систему освіти в Україні

Довідка. Роман Лозинський – 21 рік, львів’янин, студент-політолог, активіст Української Галицької Партії. Хлопець успішно закінчив 4 курс Львівського національного університету ім. І. Франка за спеціальністю «Політологія» та вступив до Українського католицького університету на магістерську програму публічного управління. Також він завершив «Вищу політичну школу», організовану Центром політичних студій та аналітики, і програму для майбутніх депутатів місцевих рад «Політичні студії», від «Інституту лідерства та управління» УКУ.

Опублікувала Ольга Сорока


Читайте також:
10 Жовтня, 2015 15:55
цікаво якщо хлопець щойно став бакалавром, і до того тільки волонтерив 5 років, то звідки у нього з'явилися кількадесят тисяч гривень на навчання в УКУ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!