Львівський ТЦК разом з міською радою створили ще один ролик для мотивації чоловіків вступати до ЗСУ

2137 0
Слоган кампанії: «Якщо не приєднатися до свого війська доведеться воювати в чужому. Ставай на захист України сьогодні!».
фото умовне

фото умовне

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ОТЦК та СП) та Львівська міська рада створили другий відеоролик для мотивації чоловіків вступати до Збройних сил України. Відео опублікували на сайті ЛМР.

«Переповідати зміст не будемо, нехай кожен зробить свої висновки. Нагадаємо лише про історичні паралелі з 1939 роком. Кожен з нас має обов'язок докласти усіх зусиль, щоб ця історія ніколи не повторилася», - зазначають творці відеоролику.

Нагадаємо, Львівський ТЦК та СП разом із міською радою вже створили відео для тих, хто ухиляється від військової служби.  У відео показана «альтернативна реальність» співбесід чоловіків до армії. Слоган кампанії: «Якщо не приєднатися до свого війська доведеться воювати в чужому. Ставай на захист України сьогодні!».

Читайте також:У Львівському ТЦК та СП відреагували на затримання чоловіка

Місто продовжуватиме випускати й інші інформаційні продукти на тему призову, зокрема закликатиме відвідувати новостворений Центр рекрутингу української армії у Львові. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Працівники центру надають консультації про актуальні вакансії в ЗСУ.  Центр рекрутингу української армії  знаходиться на вул. К. Левицького, 67.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!