Львів'ян просять допомогти хворому хлопчику

2395 0
Всіх небайдужих просять долучитися до збору коштів.
Фото:  Марина Вербич

Фото: Марина Вербич

Богдан Вербич проживає в Чернівцях. Він народився семимісячним, після чого в хлопчика почались проблеми зі здоров'ям. Лікарі за кордоном діагностували в Богданчика гіпоксично-ішемічне ураження центральної нервової системи.

Через хворобу в мозку хлопчика накопичувалася рідина, він не міг ходити, говорити і самостійно тримати голову. Та після досліджень у ізраїльській лікарні Богданчику призначили дороге лікування. Зараз йому стало набагато краще, проте хворому хлопчику потрібна тривала реабілітація. Батьки Богданчика не мають змоги її оплатити і просять всіх небайдужих допомоги. 

Зараз залишається зібрати 278 тис. гривень.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти хворому львівському акторові

"Дорогі мої дякую вам за вашу підтримку. Часу залишається дуже мало, ми катастрофічно не встигаємо. Ми змушені їхати на іншу реабілітацію, а ще важливо, щоб нас змогли взяти в іншому центрі, і щоб там було вільне місце.
Я дякую Богу за добрих людей, які з нами в вірять в перемогу Богданчика. Також, завдяки вашій допомозі ми можемо проходити належне лікування"  пише вона.

З додатковими запитаннями можна звертатися до мами Богданчика: 066 010 06 47.
Реквізити для допомоги

ПриватБанк: 5168 7420 2141 6973

Вербич Марьяна Лазарєвна 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!