Львів’ян запрошують до обговорення проекту сцени. Візуалізація

2984 0
У Львові локальний бізнес має намір облаштувати подвір'я зі сценою для Будинку дитячої та юнацької творчості Франківського району, що на вулиці Науковій, 17.
фото: facebook.com/alexandra.sladkova

фото: facebook.com/alexandra.sladkova

«Наші неймовірні Олена Зварич та Христина Чорноус на замовлення Andriy Shevtsiv розробили проект подвір'я зі сценою для Будинку дитячої та юнацької творчості Франківського району на Науковій 17», – пише на своїй сторінці у Facebook заступник директора департаменту розвитку міста Олександра Сладкова.

Проект, розроблений Оленою Зварич та Христиною Чорноус 

Як розповіла Tvoemisto.tv Олександра Сладкова, у оформленні простору зумисне використовували елементи соняшника, бо він є символом цього Будинку дитячої та юнацької творчості.

Проект, розроблений Оленою Зварич та Христиною Чорноус 

«Проект реалізовуватиметься не за бюджетні кошти. Спонсори – локальний бізнес. Наразі прийняли рішення ревіталізовувати простір саме за цим проектом, але, звичайно, врахуємо зауваження і побажання», – додала заступник директора департаменту розвитку міста.

Львів’ян запрошують до обговорення проекту. Свої зауваги можна залишати у коментарях до допису.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!