Львів’ян запрошують на благодійний вечір музики

1773 0
У неділю, 11 жовтня, у Гарнізонному храмі відбудеться благодійний музичний вечір на підтримку дітей-переселенців. Організатори запрошують небайдужих поціновувачів класичної музики долучатись до заходу.
фото: kawest.com.ua

фото: kawest.com.ua

Цієї неділі, 11 жовтня, о 19:00 годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла відбудеться благодійний концерт «Музика єднає серця». Для гостей та прихожан цієї святині виступлять учні Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату ім. Соломії Крушельницької, Лауреати Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, які є переселенцями зі східних терен нашої держави.

Зокрема, у концерті візьмуть участь учні – Суламіта Пивовар, Єлизавета Зубенко та Валерія Курильчук, викладачі – Вікторія Соколовська, Марія Футорська, концертмейстер – Марія Лущик.

В цей день у Гарнізонному храмі лунатимуть твори Й. С. Баха, А. В’єтана, Ф. Крайслера, Ж. Массне, П. Сарасате, Ф. Шопена.

Організаторами цього заходу є громадська організація «Шлях єдності» – спільнота, яка об'єднує талановитих, креативних і небайдужих до чужих проблем людей: переселенців зі східних областей України, Криму і кожного українця. Під час концерту будуть зібрані кошти для дітей-переселенців, які виступатимуть цього вечора  у храмі, а також частину коштів організатори планують віддати на потреби дітей-сиріт. Вхід вільний.     

Джерело: kapelanstvo.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!