Львів’ян запрошують на майстер-клас про креативне підприємництво. Як взяти участь?

2293 0
10 грудня Львівська бізнес-школа УКУ спільно з Ізраїльським культурним центром при Посольстві Держави Ізраїль в Україні запрошує на відкритий майстер-клас Елеонори Школьнік на тему «Міжнародне креативне підприємництво. Досвід Ізраїлю».
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Серед питань, які планують обговорити під час зустрічі: глобальне бізнес-середовище між традиційною та новою економікою та майбутнє вже тут: інноваційний бізнес і моделі співпраці

Модератором зустрічі виступить Ілля Кенігштейн, засновник та СЕО «Креативного кварталу», радник міського голови м. Львів з питань інновацій та інвестицій

Час проведення: 10 грудня, 18:00-19:30 год.

Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька, 2а, конференц-зал у цокольному приміщенні. 

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Для реєстрації, слід заповнити реєстраційну форму. Робочі мови зустрічі: російська та англійська.

Д-р Елеонора Школьнік (Dr. Eleonora Shkolnik) – ізраїльський спеціаліст у сфері економіки та бізнес-менеджменту.

Контактна особа:
Маріанна Фіртка, [email protected]
+38 (067) 67-56-608

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!