Львів’ян запрошують взяти участь у літературному конкурсі «Мама Героя»

1673 0
До дня матері оголосили Всеукраїнський конкурс літературних творів «Мама Героя».
фото: thinkpyxl.com

фото: thinkpyxl.com

До участі запрошують учнів 9-11-х класів загальноосвітніх закладів незалежно від їх типу, форми власності та підпорядкування.

Для участі потрібно принести літературні твори в жанрі есе, статей, нарисів на тему «Мама Героя», в яких викладено історію (історії) подвигу захисника Батьківщини, значення виховання в сім’ї, думки, переживання матерів Героїв та їхня роль у формуванні характеру, вихованні захисника Батьківщини. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Благодійний Великодній кошик: 5 можливостей допомогти потребуючим у Львові

Інформацію про конкурс можна знайти в Положенні про конкурс.

Конкурсні роботи приймаються до 1 травня за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 27, корпус 2,   офіс 1, або на електрону пошту: [email protected].

Переможці конкурсу отримають відзнаки та грошові премії.

Конкурс проводять з метою привернення уваги суспільства та влади до проблеми формування високого статусу захисника Батьківщини, виховання патріотичних почуттів серед учнівської молоді, утвердження української мови як єдиної державної, її популяризації в молодіжному середовищі.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!