Львів’янам пропонують придумати назву майданчика для вигулу собак

2176 0
У Львові у парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва імені Івана Франка розпочалися роботи щодо влаштування огорожі майданчика для вигулу собак. Львів’ян закликають до обговорення назви майданчика.

Як вже інформувало Tvoemisto.tv, майданчик облаштують з боку вулиць Матейка – Крушельницької, загальною площею 400 м2. Також там встановлять спеціальне обладнання для дресирування та станції прибирання за собаками.

«А чи задумувались ви як називатиметься вигульний майданчик для собак у парку Франка? ЛКП «Лев» та Dog-Friendly City запрошують всіх запропонувати свої варіанти у коментарях до цього допису. Можливо, саме ваш варіант стане офіційною назвою всієї мережі майданчиків для собак у Львові», – ідеться у повідомленні на сторінці у Facebook. Серед варіантів, які вже запропонував лильвів’яни –  «Гуляйпес», «Гавпарк», «Швидкі лапки» тощо.

Найкращий варіант планують обрати 23 лютого, враховуючи всі лайки та коментарі. Запропонувати власний варіант або ж підтримати запропонований можна у коментарях до допису.

Мета встановлення майданчика – зробити перебування у парку максимально комфортним і корисним для всіх його відвідувачів. Безкоштовні та доступні усім охочим майданчики для вигулу й дресирування собак – це досвід, який у подальшому планують поширити й на  інші міські  парки.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!