Львів’янам розкажуть, де знайти фінансування для стартапів

2247 0
11 грудня Львівська бізнес-школа у рамках зустрічей у Лабораторії ідей запрошує на відкритий майстер-клас «10 Suggestions to Raise Venture Capital funding» від Манміта Сігха, венчурного партнера на New Access Capital, викладача Шанхайської бізнес-школи EMLYON та LvBS.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

Манміт Сігх мешкав у дев’яти країнах на чотирьох континентах, а 2003 року живе і працює в Шанхаї, вільно володіє англійською, хінді, пунджабі та французькою.

Тези майстер-класу «10 пропозиції як залучити венчурний капітал»:

- елементи успішного стартапу

- де знайти фінансування для стартапів?

- пітчинг проектів: як правильно представити свій проект венчурним інвесторам?

Коли: у четвер, 11 грудня, о 17:30

Де: LvBS (ауд.405, вул. Козельницька 2а)

Мова зустрічі англійська. Реєстрація на зустріч обов'язкова. Реєструйтесь за посиланням.

Участь у майстер-класі платна, вартість – 30 грн, усі кошти будуть скеровані на допомогу українським військовим, які воюють у зоні АТО.

Довідка: Впродовж кар’єри Манміт Сігх був підприємцем. У 2005 р. він заснував корпорацію «M&M», яка надавала фірмам в Азії послуги китайської цілеспрямованої стратегії та індивідуального розміщення. 2008 року став одним зі співзасновників освітньої фірми у напрямку ІТ спільно із IBM, органами влади м. Нанкін, Nandasoft та Нанкінським університетом. З 2012 р. міська влада м. Нанкін призначила його консультантом із питань розвитку технологічно-підприємницької екосистеми у місті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!