Політична реклама

Львів'яни можуть підтримати ідеї соціальних проектів у місті

2250 0
Одразу три львівські проекти потрапили у півфінал конкурсу Idea-X. Серед них – Вуличний університет, парк відпочинку «Горіховий гай» та прокат байдарок.

Ідея Вуличного унівеситету полягає у тому, що відомі і успішні люди сучасності, зокрема, журналісти, соціологи, мистецтвознавці, бізнесмени та інші – щотижня читають для всіх охочих лекції на актуальні та суспільно-важливі теми. 

Заняття безкоштовні і відбуваються просто неба – у Парку Франка.

У львівському парку "Горіховий гай" планують облаштувати кілька рекреаційних зон, зокрема спортивну (скейт-парк, турніки); мистецьку (зі сценою для перформансів); відпочинкову (для проведення пікніків); інтелектуальну (обладнана Wi-Fi покриттям, бібліотека під відкритим небом) та архітектурну, де будуть представлені зразки екоскульптури.

Взяти на прокат байдарку можна буде у с. Березино на р. Дністер на відстані 40 км від Львова. У точці старту можна буде взяти байдарку, а на фініші її можна віддати автобусу, який доставляє байдарки на стартову базу. 

Idea-X шукає три найкращі ідеї - творчу, соціальну та бізнесову. Переможець конкурсу отримає на реалізацію свого проекту 100 000 гривень.

Щоб проголосувати за ці ідеї, потрібно лише авторизуватися через соцмережу на відповідному сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!