Львів’яни платитимуть удвічі більшу квартплату. Доповнено

8831 1
Виконавчий комітет Львівської міськради змінив тарифи на послуги комунальних підприємств з утримання та прибирання будинків і дворів.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

У рішенні виконкому вказані індивідуальні тарифи для кожного будинку. Як уточнив в.о. начальника управління житлового господарства ЛМР Сергій Сало, тарифи у середньому зростуть на 40-50%, інформує Zaxid.net. Йдеться про прибирання сходових кліток, дворів, обслуговування водопроводів і димоходів, дератизацію, поточний ремонт та освітлення. Зазначимо, що ці тарифи не поширюються на вивезення сміття.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

За словами Сергія Сала, підвищення тарифів зумовлене мінімальної заробітної плати працівників комунальних підприємств. Нові тарифи для будинків, які обслуговують ЛКП, почнуть діяти з 1-го квітня 2017-го року. На будинки, у яких створено ОСББ, дія нових тарифів не поширюватиметься.

Читайте також: Створити ОСББ у Львові: все у ваших руках (насправді ні)

Тариф на оплату послуг з утримання будинків та прибудинкових територій визначався індивідуально для кожному будинку. До прикладу, однокімнатна квартира по вул. Саксаганського платила 0,99 грн. тепер буде платити 1,51 грн. за м2. Трикімнатна квартира на вул. Менделєєва платила 1,12 грн. буде платити 1,71 грн. за м2. У Сихівському районі трикімнатна квартира на вул. Полуботка платила 1,60 грн. тепер буде плати 2,30 грн. за м2.
 
Новий тариф на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій вступає в дію з 1-го квітня, інформує прес-служба ЛМР.

 

 


Читайте також:
10 Березня, 2017 14:51
Оксана А нічого що я оплачую квартплату щомісячно в розмірі 180 грн в середньому, а будинок прибирають раз на 3 місяці, а лампочки щоб купити ми скидаємось будинком, на вашу думку це нормально??? А тепер ця мега атракція зросте на 50%??? Люди, а совість ви маєте??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!