Львів'яни тепер можуть подати показники за воду через Viber та Тelegram

6010 0
Подати показники лічильників можна у додатках Viber та Тelegram.
фото: dt.ua

фото: dt.ua

«Львівводоканал» запровадив новий спосіб передачі показань лічильників. Тепер це можна зробити, скориставшись новим сервісом чат-бот у додатках Viber та Telegram.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

Viber-бот, Тelegram-бот та Особистий кабінет на порталі споживачів комунальних послуг є найбільш надійними, оскільки показники автоматично заносяться в базу відділу збуту послуг.

Для передачі показників чат-ботами достатньо приєднатись до акаунту «Львівводоканалу» у додатку Telegram чи у додатку Viber, а далі діяти за інструкцією.

Львів'янам рекомендують подавати покази лічильників, а також оплачувати комунальні послуги за допомогою онлайн-сервісів.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

Зазначимо, що із травня стане доступним додаток «Львівводоканалу», який можна буде скачати через Play Маркет та Apple store.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!