Львів’янин у стані наркотичного сп'яніння спричинив потрійну ДТП на Кульпарківській

1655 0
Унаслідок ДТП водій «Хонди» отримав тілесні ушкодження, його доставили до медичного закладу.
фото пресслужби поліції львівської області

фото пресслужби поліції львівської області

Унаслідок потрійного автозіткнення на вул. Кульпарківській у Львові травмувався водій «Хонди». Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 серпня, близько 19.20.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Шкода Суперб», 37-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілями «Хонда Сівік» під керуванням 33-річного мешканця Львова та «Сітроен Берлінґо», яким керував 35-річний житель одного з сіл Львівського району.

Читайте також: На Львівщині у ДТП зіткнулися велосипедист та водій вантажівки. Є загиблий

Унаслідок ДТП водій «Хонди» отримав тілесні ушкодження, його доставили до медичного закладу. Окрім цього, встановили, що водій «Шкоди» перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Додамо, що за фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!