Львів’янин увійшов до рейтингу сильніших світових боксерів

1116 0
Боксер значно наблизився до мети стати чемпіоном світу серед професіоналів.

27-річний львівський боксер Олег Довгун сьогодні вночі у Піттсбурзі здобув 13-ту перемогу на професійному ринзі у своєму 13-му поєдинку. Після цієї перемоги він автоматично потрапляє у ТОП-15 свіжого рейтингу WBA, пишуть в НОК УКраїни у Львівській області.

Читайте також: Львів’янин Олег Довгун у США змагатиметься за місце у рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації

За рішенням суддів Олег Довгун в 10-раундовому поєдинку переміг 34-річного американця Гленна Дезурна і завоював титул NABA (Північноамериканської боксерської асоціації). 

Після цієї перемоги він потрапляє у ТОП-15 свіжого рейтингу WBA (однієї з чотирьох основних боксерських федерацій у профі-боксі). Відтак, він суттєво наблизився до мети стати чемпіоном світу серед професіоналів за основною версією.

Нагадаємо, що Олег Довгун розпочав боксерську кар'єру в містечку Стебник у 10-річному віці.

Боксер з Львівщини – багаторазовий переможець і призер чемпіонатів України, учасник команди «Українські отамани», майстер спорту України міжнародного класу. Понад 4 роки тому він переїхав у Піттсбург, де почав тренуватися під керівництвом Майкла МакСорлі з Conn-Greb Boxing Club. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!